La 2a jornada de la Lliga Catalana de Hoquei en cadira de rodes elèctrica començava el passat dissabte 8 de novembre a les 12 del migdia amb l’enfrontament entre l’ADB Barberà i els Dracs-Guttmann al Pavelló Maria Reverter (C/Maria Reverter, 80-88) de Barberà del Vallès, un partit que finalitzà amb una contundent golejada de l’equip local per 16 gols a 0.

L’encarregat d’obrir el marcador va ser el jugador del conjunt badaloní Aitor Rincón (amb el dorsal 4) en pròpia porta al minut 2 de partit. Dos minuts desprès, el jugador de l’ADB Barberà Asier Sánchez (dorsal 6) avançava de nou al seu equip i situava el marcador a 2 gols a 0.
En el decurs de la primera part del partit, els jugadors Asier Sánchez i Cristina Arroyo (amb el dorsal 4) es van conjurar per continuar sumant punts al marcador. Així doncs, Sánchez, el veritable golejador de la jornada, va marcar en 4 ocasions més (minuts 11-en dues ocasions-, 13 i 17) mentre que Arroyo feia el mateix als minuts 16 i 19, deixant el marcador amb 8 a 0.

Desprès del descans, el conjunt local va continuar demostrant la seva superioritat davant els badalonins gràcies als encerts de Mariana Fortis (amb el dorsal 7) en dues ocasions als minuts 25 i 40, de Jesús Collado (dorsal 11) als minuts 28 i 31 i d’Asier Sánchez (dorsal 6) en 4 ocasions més entre els minuts 32 i 40 de partit. Amb aquests gols, els jugadors de l’ADB Barberà deixaven el marcador al definitiu 16 gols a 0.

L’altre partit corresponent a la 2a jornada de la Lliga Catalana de Hoquei en CRE, competició organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), es disputarà el dissabte 15 de novembre a les instal•lacions de l’Escola Sagrat Cor de Sarrià (C/Ramón Miquel Planas, 38) de Barcelona a les 12 del migdia i enfrontarà el COMKEDEM i el CDM San Rafael.

Podeu consultar a aquest enllaç l’acta del partit.