El passat dissabte 25 d’octubre es va disputar el segon partit de la primera jornada de la Lliga Catalana de Hoquei en cadira de rodes elèctrica, competició organitzada per la FCEDF, a les 12 del migdia a les instal•lacions de l’Hospital Guttmann (Camí de Can Ruti, s/n) de Badalona entre els Dracs-Guttmann badalonins i els barcelonins CDM Sant Rafael que finalitzà amb una contundent victòria visitant per 18 gols a 1.
 
El conjunt visitant es va avançar al marcador de la mà del seu capità Miguel Lechado (amb el dorsal 7) en dues ocasions als minuts 1 i 4 de partit. Pocs minuts desprès (al 6 i al 8) era Rafael Caballero, amb el dorsal 1, qui tornava a encertar a la porteria rival en dues ocasions més (0-4).
 
Un minut desprès, al 9 de joc, el capità ampliava un cop més la diferència al marcador (0-5) i Josefa Torrents, amb el dorsal 1, s’apuntava dos punts més pels barcelonins als minuts 9 i 11 de partit.
 
Amb un marcador de 0 a 7, els de Sant Rafael no deixaven de pressionar davant la porteria rival. El capità Miguel Lechado i Antonio Rodríguez (amb el dorsal 11 i que va sortir al minut 11 de joc en substitució del dorsal 1, Rafael Caballero) van traspassar la porteria rival en 5 ocasions més abans d’arribar al descans- Lechado va marcar al minut 12, 16 i 20 mentre Rodríguez feia el mateix en dues ocasions seguides als minuts 12 i 14- deixant el marcador de la primera part amb 0 gols a 12.
 
La segona part del matx va començar de la mateixa manera que finalitzava la primera, amb una forta pressió del Sant Rafael i amb 4 gols gràcies a les arribades de Miguel Lechado (al minut 21 i 29) i dels dorsals 4, Sergio Termes, i 6, Frank Ruppercht, als minuts 25 i 27 de joc respectivament.
 
Quan es complia el minut 30 de partit i amb un marcador de 0 gols a 16 es va produir el primer, i únic, encert a porteria per part del conjunt local, els Dracs Guttmann, mitjançant el dorsal 7, Kevin Vera. Ràpidament, tant Rodríguez com Lechado van tornar a puntuar als minuts finals de l’enfrontament (minut 32 i 36 respectivament) pels barcelonins. Dos gols que deixaven el marcador al definitiu 1 gol a 18 sense que els badalonins poguessin tornar a marcar a la porteria contrària i reduir distàncies amb el Sant Rafael.
 
A data d’avui, la classificació general de la Lliga Catalana de Hoquei en CRE 2014-15 està encapçalada pel CDM Sant Rafael i l’ADB Barberà, empatats a 2 punts (l’equip vallesà va guanyar a casa davant el COMKEDEM el dissabte 18 d’octubre per 10 gols a 5), i la tanquen el COMKEDEM i els Dracs-Guttmann amb 0 punts sumats. 
 
Els dos enfrontaments corresponents a la 2a jornada de la Lliga Catalana de Hoquei en CRE tindran lloc el dissabte 8 de novembre a les 12 del migdia al Pavelló Maria Reverter (C/Maria Reverter, 80-88) de Barberà del Vallès entre l’ADB Barberà i els Dracs-Guttmann i el dissabte següent, 15 de novembre, a la mateixa hora a l’Escola Sagrat Cor de Sarrià (C/Ramón Miquel Planas, 38. Barcelona) entre el COMKEDEM i el CDM Sant
Rafael.
 
Consulta l’acta del partit aquí i l’estat de la classificació general de la lliga aquí.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies