La temporada 2014-15 de la Lliga Catalana de Hoquei en cadira de rodes elèctrica, competició organitzada per la FCEDF, va començar el passat dissabte 18 d’octubre al Pavelló Maria Reverter de Barberà del Vallès amb la victòria de l’ADB Barberà, equip guanyador de la Supercopa de Catalunya, davant el barceloní COMKEDEM per un marcador de 10 gols a 5.
 
El Barberà va demostrar aviat la seva superioritat tècnica davant el rival marcant 5 punts, 3 gols d’Asier Sánchez (dorsal 6) i 2 de Cristina Arroyo (dorsal 4) abans que, al minut 18 de partit, el COMKEDEM va marcar per primer cop a la porteria contrària de la mà d’Oscar Vilela (dorsal 6).
 
Un minut abans del descans, al 19, els dos equips van aconseguir sumar un nou punt al seu compte, Asier Sánchez pels vallesans i Oliver Vilela pels barcelonins, per arribar a la mitja part amb un marcador de 6 gols a 2.
 
Els de COMKEDEM van tornar del descans amb un nou plantejament de joc que propicià una nova arribada a porteria d’Oliver Vilela al minut 23 que va retallar distancies (6 a 3). Poc temps després, al minut 28, Asier Sánchez  tornà a ampliar la distància amb els barcelonins amb un nou punt. El marcador es situava als 7 a 3 quan només faltaven deu minuts pel xiulet final.
 
Al cap de tres minuts, al 31 de joc, l’ADB Barberà i el COMKEDEM tornaren a arribar a la porteria contrària mitjançant Asier Sánchez (dorsal 6) i Oliver Vilela (dorsal 6), els veritables líders i golejadors dels seus respectius equips, per deixar el resultat en 8 a 4.
 
El Barberà va aconseguir ampliar distàncies amb el seu rival gràcies a dues arribades a porteria: un cop més Asier Sánchez al minut 33 i Mariana Fortis (dorsal 7) al 36. L’enfrontament arribava a la seva fi i cap dels dos equips llençava la tovallola.
 
Els barcelonins continuaven pressionant per retallar la diferència de gols (10-4). A 1 minut del final, Arnau Camps (dorsal 24), va marcar el darrer gol del partit i deixà el marcador amb el definitiu 10 gols a 5.
 
El segon partit de la 1a jornada de la Lliga Catalana de hoquei en cre tindrà lloc el proper dissabte 25 d’octubre a les 12h a les instal•lacions de l’Hospital Guttmann (Camí de Can Ruti, s/n) de Badalona entre els Dracs Guttmann i el Sant Rafael.
 
Pots consultar l'acta del partit aquí
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies