El passat 3 de juliol va tenir lloc la inauguració del Mundial de bàsquet en cadira de rodes 2014 a la ciutat d’Incheon (Corea del Sud), una cita esportiva que compta la participació de les 16 millors seleccions nacionals procedents de diferents punts del planeta, entre elles la Selecció Espanyola, i que finalitzarà el proper dilluns 14 de juliol amb el partit de la Final.
 
La primera fase del Mundial va començar el passat dissabte 5 de juliol amb els primers enfrontaments dels quatre grups (A,B,C i D). El grup A està format per les seleccions de Regne Unit, Argentina, Mèxic i la República de Corea; el grup B el formen els Països Baixos, Japó, Espanya i la selecció iraniana; al grup C hi trobem a Algèria, Colòmbia, Turquia i a Estats Units; i, per últim, el grup D el conformen les seleccions alemanya, italiana, sueca i australiana.
 
La Selecció Espanyola (Grup B) ha aconseguit superar la primera fase del campionat amb un balanç de 5 victòries i només una derrota. El primer partit, i la primera victòria, del conjunt espanyol va ser contra la Selecció d’Iran i finalitzà amb un resultat de 66 a 45.
 
Els següents rivals de la Selecció Espanyola de camí a la Final del Mundial 2014 van ser Japó (61 a 52), Països Baixos (56 a 47), Argentina (63 a 30) i Corea (57-49), enfrontaments que van acabar amb la victòria del conjunt nacional i deixant a l’equip d’Óscar Trigo com a líder del seu grup.
 
El darrer partit de la segona fase classificatòria enfrontà als líders de cada grup. En el cas de la Selecció Espanyola, el seu oponent va ser la Selecció del Regne Unit, un partit que acabà amb el resultat de 44 a 60, un marcador que deixa a l’equip nacional classificat per a la següent fase del mundial, els quarts de final.
 
Les quatre partits de quarts enfrontaran les seleccions del Regne Unit amb Turquia, Austràlia contra la República de Corea, Estats Units i el conjunt iranià i, per últim, la Selecció Espanyola amb Itàlia el proper dissabte 12 de juliol desprès que els diferents combinats gaudeixin d’un dia de descans. Aquest enfrontament el podreu seguir en directe a partir de les 8:45h del dissabte 12 de juliol mitjançant el web www.ligabsr.es/directo.
 
El darrer partit del Mundial de Corea 2014 de bàsquet en cadira de rodes tindrà lloc el proper dilluns 14 de juliol i desitgem que la Selecció Espanyola de bàsquet en cadira de rodes hi sigui present, un equip on Catalunya hi és molt present gràcies als jugadors Roberto Mena, Jaume Llambi i Jordi Ruiz i al personal de l’equip tècnic Pere Lanau (metge), Óscar Trigo (Seleccionador Nacional) i Raúl Elia (Delegat). També cal destacar la presència del català Sergi Campos com a Supervisor Arbitral del campionat.
 
Podeu seguir tota l’actualitat de la Selecció Espanyola al Mundial de Corea 2014 de bàsquet en cadira de rodes al blog akoreasobreuredas.blogspot.com.es. 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies