La Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes ja té un nou campió: el CE Sant Nicolau. L’equip sabadellenc per fi va poder alçar la preuada copa aquest diumenge 18 de maig al Pavelló de Fontajau (Girona) davant el VALIDA SIN BARRERAS CB Mifas.
 
El darrer enfrontament de la competició, corresponent a la 6ª jornada de lliga, va finalitzar amb una clara victòria del conjunt visitant, el Sant Nicolau, per un marcador de 35 a 47 punts. 
 
El conjunt del Sant Nicolau va mostrar la seva superioritat davant el VALIDA SIN BARRERAS CB Mifas durant gran part del partit. Així, si l’equip sabadellenc superava de 13 punts al CB Mifas ja a la primera part i al final del 2º quart continuava la diferència al marcador, el conjunt gironí només va poder retallar distàncies durant al segona part.
 
Un cop finalitzat l’enfrontament entre ambdós conjunts, el President del CE Sant Nicolau, Sr. Jordi Vallhonrat, i el President de la FCEDF, Sr. Josep Giménez, van fer entrega als integrants de l’equip vallesà de la copa que els acredita com a campions de la competició fins a la propera temporada.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies