La Lliga Nacional de bàsquet en cadira de rodes, una competició organitzada per la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF per les seves sigles en castellà), arriba a l’aturada nadalenca desprès de sis jornades disputades a les respectives categories: Divisió d’Honor (Grups 1 i 2) i Primera Divisió (Grups Centre, Est, Nord i Sud). 
Els equips catalans, integrants del grup Est de la Primera Divisió d’aquesta competició, es troben liderats pel Joventut BCR, amb 12 punts. Les següents places de la classificació son ocupades per  l’UNES FC Barcelona (amb 10 punts), el Club Esportiu Sant Nicolau (amb 9 punts),  CB Rangers (8 punts), Fundació Grupo Sifu CB Hospitalet (7 punts) i CB Mifas, que amb només 5 punts aconseguits és l’encarregat de tancar la taula classificatòria.
L’ equip badaloní no ha perdut cap partit de la lliga, un fet que li atorga una puntuació de 520 punts a favor, 155 en contra i un total de 365 punts de BA. El conjunt culé, el segon classificat, va perdre en dues ocasions: contra el Joventut BCR a la segona jornada per un contundent 70-23 i contra el valencià CB Rangers (53-47), ambdues derrotes a domicili. Per la seva part, el Club Esportiu Sant Nicolau només ha guanyat la meitat dels partits disputats, circumstància que el situa a la tercera posició de la competició.
El cinquè classificat del grup Est de la Primera divisió de la Lliga hi trobem a la Fundació Grupo Sifu CB Hospitalet desprès d’haver guanyat només un partit, a domicili, davant el CB Mifas per un ajustat 44 a 46. Pel que fa a la situació del quart i del sisè classificats, el valencià CB Rangers i el CB Mifas respectivament, es retrobaran a Girona el proper 12 de gener  per tal de disputar el partit pendent corresponent a la segona jornada de Lliga. 
Aquest enfrontament entre el conjunt gironí i el valencià arribarà en un moment de la competició més favorable a CB Rangers, ja que només han perdut en dues ocasions, davant les 5 derrotes del seu rival, el CB Mifas, en lliga. Una vegada disputat aquest partit pendent, la Lliga de Bàsquet en cadira de rodes tornarà el proper 18 de gener amb la visita del Joventut BCR al camp de l’UNES FC Barcelona, un enfrontament entre els dos primers classificats de la lliga.

 

 

LLIGA NACIONAL FEDDF BÀSQUET EN CADIRA DE RODES: PRIMERA DIVISIÓ- GRUP EST

 

 

POSICIÓ I EQUIP   PJ  PG PP  PF  PC  BA  PUNTS 
 1. Juventut BCR  6  0  520 155 365  12
 2. UNES FC Barcelona 6  4  2  339 236 103 10
 3. C.E. Sant Nicolau       6  3  3  266 268 -2 
 4. C.B. Rangers              2 229  280  -51 8
 5. F.G.S.C.B.Hospitalet  6 5 187 395 -208 7
 6. C.B. Mifas 5 0 5 126 333 -207 5

 

Imatge de mostra 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies