L’EQUIP DEL DOCUMENTAL “GLANCE UP (MIRANT AMUNT)” INICIA UNA CAMPANYA DE MICRO-MECENATGE.

 

L’equip de Glance Up ha iniciat una campanya de crowdfunding a la plataforma per a projectes creatius Verkami (http://vkm.is/glanceupCA) per tal de recaptar 12.000€ mitjançant aportacions individuals que puguin ajudar a finalitzar aquest treball audiovisual, que en aquets moments es troba en fase de post-producció. L’objectiu del documental és convidar a la reflexió sobre la societat en la que vivim a través d’un punt de vista especial i únic: com es veu la vida a un metre d’alçada.

 

Glance Up (www.glanceupdoc.com) tracta la història d’en Joan Pahisa, una persona única que té un punt de vista molt especial i que vol transmetre un missatge universal i positiu mitjançant aquest treball audiovisual. En Joan té 27 anys i una gran passió: el bàsquet. Aquest fet no seria rellevant sinó fos perquè en Joan mesura exactament un metre d’alçada. La vida d’en Joan no ha estat fàcil, però l’esport l’ha ajudat a anar endavant. Aquest any, gràcies a una campanya de micro-mecenatge que va engegar ell mateix, en Joan va poder participar als Word Dwarf Games – Els Jocs Mundials per a gent de talla baixa que es celebren cada quatre anys – que aquest estiu van tenir lloc a Michigan, Estats Units.

 

Nota de premsa

Trailer

Campanya 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies