El passat 3 d’octubre va tenir lloc a les oficines de la Fundació Adaptado2 de Barcelona la signatura d’un conveni de col·laboració entre la FCEDF i Njoi Sports Network, una xarxa social exclusiva que esdevindrà el punt de trobada virtual de l’esport per a persones amb discapacitat física.

L’empresa Njoi Sports Network ha desenvolupat conjuntament amb la FCEDF aquesta plataforma tecnològica amb l’objectiu de facilitar i millorar els sistemes de gestió, comunicació, relació i finançament de la federació.

Aquest projecte prestarà els seus serveis a tots els integrants del col·lectiu arrel de Catalunya: federació, clubs esportius, esportistes i familiars d’esportistes. Els usuaris podran gaudir de sistemes de comunicació àgils i eficaços, i també disposaran d’altres serveis: botiga on-line exclusiva, anuncis classificats (compra-venda de material esportiu de segona mà), portal de formació, directori d’empreses i professionals, així com un apartat d’oci amb jocs i competicions on-line.

La particularitat de la FCEDF a la qual estan incloses 18 disciplines esportives diferents amb competicions i reglament exclusius, fan que aquesta primera posada en marxa sigui un repte molt motivant per Njoi.

Amb la signatura d’aquest conveni la FCEDF vol apostar per la innovació i la tecnologia per tal de continuar promocionant i impulsant l’activitat esportiva com a eina d’integració de les persones que tinguin alguna discapacitat física.

Una aposta que anirà de la mà de Njoi i els seus promotors, que han creat i dissenyat una proposta avançada i eficient per donar resposta a les necessitats de tot l’esport federat.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies