L’associació Àrea Adaptada organitza el 17 de novembre en les instal•lacions de les Piscines Picornell el curs “Bateig de Submarinisme per a persones amb discapacitat”. En aquest curs d’iniciació, els participants podran assolir la màxima llibertat de moviments que dóna el Submarinisme adaptat, prescindint de cadira de rodes, bastó, crossa o qualsevol altra ajuda tècnica ortopèdica.

La data límit d’inscripció serà el 14 de novembre.

Apunta’t, hi ha places limitades!!

Cartell

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies