Durant els passats 18, 19 i 20 d'Octubre de 2013 la localitat de Vic ha acollit una formidable edició, la número XXIII, del Campionat de Catalunya de Tennis Cadira de Rodes. 
 
Quico Tur, esportista que reapareixia després d’un any de baixa per lesió, es va adjudicar el títol al derrotar en la final per 6-3 i 6-0 al jugador aragonès Carlos Pina. El tennista català es va mostrar molt sòlid amb el seu servei i no va donar opció a Pina. Pel que fa a la final de consolació la van disputar Francesc Prats i Miguel Tena. Tena es va imposar per un marcador de 6-4 i 7-5.
 
Pel que fa als dobles, la final la van disputar les parells formades per Quico Tur i Francesc Prats contra Miguel Tena i Carlos Pina. Tena i Pina van derrotar la parella catalana per 6-2, 5-7 i 7 a 10 al tie-break. Tur i Prats van desaprofitar un 5 a 0 al seu favor en el segon set. Tena i Pina van reaccionar i van saber capgirar la situació per guanyar 7 jocs de manera consecutiva i endur-se el set. Posteriorment, al tie-break, van tenir una major sang freda per guanyar el títol.
En general es va poder veure un magnífic tennis que va fer gaudir de valent el nombrós públic que va acudir a les pistes del Club Tennis Vic, especialment a veure les finals del torneig.
Podeu consultar aquí els resultats del quadre individual i del quadre de dobles.  
 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies