Barcelona acollirà del 16 al 19 d'Octubre la cinquena edició del congrés internacional MOVE. Un esdeveniment pensant per a totes aquelles persones relacionades de manera directa o indirecta amb el món de l'activitat física i l'esport.

El congrés MOVE 2013 reunirà més de 200 profesionals procedents de tots els racons del món, amb l'objectiu de plantejar formes innovadores que promoguin i facilitin la participació de les persones en l'activitat física i l'esport.

El congrés proporciona una plataforma internacional per a la discusió, debat i intercanvi d'idees entre tots els participants. Una cita irrepetible en la recerca de canvis, oportunitats i innovacions.

 

Més informació sobre el congrés

Més informació sobre NowWeMove

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies