Quan? 28 i 29 de setembre

Hora: 11:00h-18:00h.

Lloc: Exterior Palau de Sant Jordi. BARCELONA

 

Un fantàstic espai obert a tot el públic i amb una zona en especial pensada per a totes les persones amb diversitat funcional! Veniu i participeu a la Festa de la Bici!!! Fins a 6 models diferents de bicis per a provar.

 

BICIS ADAPTADES PER A TOTHOM: handbike de competició, handbike de passeig, Bici-trike, tricicles, tricicles per a nens i adults amb paràlisi cerebral, etcètera, una diversitat de bicis que et permetrà provar-les i assessorar-te de models i d’espais on fer bici adaptada.

 

Més informació. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies