Durant el mes de Juliol l'Hospital de Sant Rafael ha estat escenari d'un curset de natació per persones amb diverses discapacitats. La intenció d'aquests cursos intensius és millorar les habilitats aquàtiques dels usuaris alhora que es fomenta la pràctica esportiva com a mitjà de rehabilitació i de relació social amb altres persones. 
Com es pot veure a la fotografia la participació ha estat un èxit donat que s'ha mobilitzat a molta gent. Des de la FCEDF donem suport a totes aquestes iniciatives i agraim als organitzadors la seva realització. Ara només queda posar en pràctica les habilitats apreses durant les vacances d'estiu! 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies