El II Campionat Adaptar Para-Archery -integrat- celebrat a la localitat tarraconense de Cambrils ha acollit de l’11 al 14 de juliol el Campionat d’Espanya Absolut i II Campionat Adaptat amb una participació de 141 esportistes.

El català Jesús Martínez es proclama campió Para-Archery en la categoria de cadires de rodes. Medalla de plata categoria de peu per Sergio Llamas i Eugeni Fernández, en arc compost, medalla de bronze.

Amb la presencia dels presidents Lorenzo Miret -RFETA-  i Josep Gimenez -FCEDF- amb altres personalitats, destaca el Campionat d’Espanya assolit pel català Jesús Martínez en la categoria de cadires de rodes al sumar 1164 punts. La passada setmana va aconseguir ser doble medallista al català absolut.

Com a segon classificat JM Marín -Andalusia- amb 1061 punts i tercer Manuel Candela -València- amb 1049 punts. El quart lloc és aconseguit pel català Agustín Cubero amb 988 punts.

En la categoria de peu, Sergio Llamas aconsegueix la medalla de plata al sumar 1010 punts i es queda a tant sols 42 punts del campió Joan Bocanegra de València.

En arc compost, Eugeni Fernández aconsegueix la medalla de bronze al sumar 636 punts. 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies