El passat 25 de juny, la FCEDF va superar amb èxit l’auditoria externa de Bureau Veritas per tal d’obtenir de nou el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 200+ per dos anys més, és a dir, fins al proper mes de juny de 2015. Aquest segell acredita que l’entitat segueix una estratègia orientada cap a l’excel·lència en la gestió i que ha aconseguit assolir els objectius fixats.
En el mateix sentit, va obtenir el reconeixement de la Fundació Grupo Develop, d’Excel·lència al Compromís Social, amb un reconeixement de 2 estels.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies