La ciutat de Terrassa ha viscut el LXIV Campionat de Catalunya Absolut i XVII Para-Archery que ha tingut la participació de 115 esportistes, entre ells, 4 esportistes amb discapacitat física.

Amb una forta calor propia del mes de juliol i sota l’organització del Club Arquers Terrassa i FCTA els esportistes es van trobar amb un dia explendit per aconseguir bones marques. Cal destacar la presencia de les autoritats presents: Oriol Marcé, subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport. Alfredo Vega -regidor d’Esport Ajuntament de Terrassa, Francesc Altarriba, president FCTA i Josep Gimenez, president FCEDF.

Al pla competitiu i a la modalitat d’arc recorbat sènior, val a destacar la particiapció de Jesús Martínez -Esclanyà- qui assoleix medalala de bronze al campionat absolut i es proclama campió del Catalunya Para-Archery. Martínez va demostrar que es troba en un gran moment per afrontar aquesta setmana el nacional integrat que es fa a Cambrils. El segon classificat Sergio Llamas –Olesa, es quedà a tan sols 3 punts del campió amb la marca 523 punts a les sèries  271/252. El 3er lloc i medalla de bronze va ser per Agustín Cubero –Olesa- amb 428 punts. En arc compost Eugeni Fernàndez –Esclanyà- va guanyar la medalla d’or al sumar un total de 585 punts.

 

  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies