El dies 22 i 23 de Juny la nostra federació ha organitzat el XX Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bàsquet en cadira de rodes – III Memorial Joan Palau i Francàs a les instal·lacions de l’Espanya Industrial. L’esdeveniment ha comptat amb un nombre considerable de públic gràcies a un programa atractiu que combinava d’una banda partits inclusius de nens/es que participen a les lligues organitzades pel CEEB mentre, d’altre banda, es van jugar els partits internacionals entre les seleccions femenines absolutes de Turquia i Espanya.

El partit inclusiu ha comptat amb la participació de les escoles Arrels – Congrés i Maristes Sants – Les Corts que han protagonitzat un partit amistós molt igualat i entretingut. Pel que fa als partits internacionals la selecció espanyola s’ha alçat amb la victòria després de guanyar els dos partits contra l’equip nacional turc (29-44 i 45-33 respectivament). Alhora la jugadora espanyola Vicky Alonso ha sigut nombrada MVP i Top Scorer del campionat. 

 

 

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies