El passat 4 de maig es va celebrar a les instal•lacions del Club Natació Sabadell el Campionat de Catalunya de Natació on van participar un total de 71 nedadors, on a més de nedadors catalans hi havien nedadors d’altres comunitats com d’Aragó, Asturies, Andalusia i Madrid.

El Campionat de Catalunya ha sigut tot un èxit, no només per la gran participació de nedadors sinó també per les 9 mínimes aconseguides per al campionat del Món que es durà a terme a Montreal, del 11 al 18 d’agost,  assolides pels catalans Carla Casals, Sarai Gascón, Júlia Castelló, Deborah Font, el valencià David Levecq, l’aragonesa María Delgado i la sevillana Marta Gómez.

També cal destacar els 10 Records d’Espanya, aconseguits pels catalans Antonio Ponce en 50 esquena, 50 braça i 100 braça, Joan Giralt en 50 esquena, Júlia Castelló 50 i 100 esquena, Andrea Sánchez 50 esquena, Sarai Gascón 50 papallona i la sevillana Marta Gómez en 400 lliures i 200 estils.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies