El Club LLeuresport, que gestiona el Cem Frontó Colom i el Cem Can Ricart, organitzen el proper 13 d’abril una original Triatló Indoor on adapten cada disciplina de la prova original a les seves instal·lacions.

 

L’acte es realitzarà al CEM Can Ricart.  Els participants podran ser nois i noies majors de 17 anys de forma individual o per equips.

 

L’objectiu de la prova és fer el màxim de Km possibles en un temps preestablert que es convertiran en euros per a finançar un projecte del centre ocupacional Sínia.

 

Natació: a la piscina del Centre, 30’ nedant per tal de sumar la distància total nedada.Ciclisme: al pavelló, 45’ de ciclo indoor amenitzat amb una masterclass.Carrera: a la Rambla del Raval, 30’ de cursa a peu per fer arribar el missatge solidari a tot el barri del Raval.

 

El Centre Ocupacional Sínia que és un servei d’atenció diürna que depèn de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, adscrit al Servei de Suport a les Persones amb Disminució i està gestionat per una cooperativa de professionals des de fa 20 anys. Està destinat a l’atenció de persones amb discapacitat física greument afectades en edat laboral, que han acabat el corresponent període de formació i que degut al seu grau de discapacitat difícilment poden incorporar-se al món laboral.

 

COM PODEU COL.LABORAR?

 

Si col·laboreu amb aquesta iniciativa solidària apareixereu com a patrocinador de la IV Triatló Solidaria.

 

Teniu diferents opcions de col·laboració:

 

1. Aportant recursos materials, humans, infraestructura…: C lub Lleuresport organitza aquest acte solidari posant la infraestructura i la donació principal d’aquest. Per tot això agraeixen qualsevol tipus d’aportació que ajudi a que l’acte sigui millor. Aquestes aportacions poden ser: begudes, voluntariat, material esportiu per a regalar als participants, publicitat …

 

2. Apadrinant quilòmetres:  El Club Lleuresport dóna 1€ per cada quilòmetre realitzat per els participants de la triatló. La vostra empresa es pot afegir a aquesta donació apadrinant alguns quilòmetres. Aquests se sumaran al total de quilòmetres dels participants, permetent així que la donació econòmica per a aquesta bona causa sigui major. No hi ha un mínim a apadrinar, tot suma!

 

Un cop definida la col·laboració, s’incorporarà la imatge/logotip de l’empresa col·laboradora a: Flyers, anuncis als diaris, cartells interns i externs, fulls d’inscripcions, dorsals, pancartes…

 

Si voleu participar, poseu-vos en contacte amb el Club Lleuresport o amb Amics de la Rambla (93.317.29.40).

 

 

Cartell  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies