La localitat de Castellar del Vallés en l’espai Tolrà,  rep sota l’organització de la FCTA la XLVIè Campionat de Catalunya absolut i VIè Campionat de Catalunya Para-Archery que ha tingut la major participació de l’historia, -en tan sol una jornada-, amb 192 esportistes. El president Francesc Altarriba –FCTA- i Josep Giménez president FCEDF- van lliurar els premis als campions.

 

Al pla esportiu,  tot un èxit, 192 esportistes van gaudir de la festa del tir amb arc català entre  ells, quatre esportistes amb discapacitat. En categoria sènior masculí destaca Sergio Llamas que suma a les dues sèries de 30 fletxes a la distancia de 18 metres  252/238, amb un total de 490 punts. Llamas acaba en la general absolut al 9è lloc i assoleix el títol de campió Para-Archery. El segon classificat va ser Agustí Cubero, suma un total 425 punts a les sèries 215/213 i a la general absoluta es 12è. A l’apartat femení Marta Alarcón es queda a les portes de la medalla de bronze de la general a l’assolir  346 i a les sèries 203/143,  i es la campiona al català Para-Archery. En arc compost, Eugeni Fernàndez suma 545 punts en les sèries de classificació 275/270 i es proclama campió Para-Archery  i en l’absolut la 13à posició.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies