El Banc de Sang i Teixits organitza la Primera Marató de Donació de Sang 2.0 sota el lema “Comparteix la teva sang” que tindrà lloc a Barcelona els dies 11 i 12 de gener. Durant aquests dos dies es podrà donar sang al Palau Robert i la Diputació així com als hospitals Clínic, Sant Pau i Vall d’Hebrón.

 Qui vulgui donar sang o compartir el missatge a favor de la donació podrà fer-ho des de la web www.donarsang.gencat.cat/marato que permetrà reservar dia i hora per donar sang i també compartir el missatge de la donació entre seguidors de Twitter i amics del Facebook, entre altres opcions.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies