Aquest dimarts 27 de novembre es va celebrar la IX Convocatòria de les Beques Prevent.

Referent a l’esport adaptat, les beques de la Fundació Prevent van estar dotades amb 34.000 euros que s’han entregat a 48 esportistes amb paràlisi cerebral, discapacitat física i visual de tota España. El representant espanyol en les modalitats de tennis i bàsquet en les distintes paralimpiades va ser  el barcelonès Jaume Llambi.

Els nostres esportistes premiats amb les beques a l’esperit esportiu 2012 van ser: Roger Puigbó, Jesús Collado, Francesc Tur, David Levecq, Rafael Botello, Julia Castelló, Abderrahman Ait, Miquel Orobitg, Miguel Luque, Elena Jacinto, Sarai Gascon i Jose Antonio Mari.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies