El passat dissabte 3 de novembre, els nostres esportistes medallistes dels últims Jocs Paralímpics van gaudir de l’invitació per part del  FC Barcelona per a veure el partit Celta –FC Barcelona en el Camp Nou. A la mitja part del partit el president del club, Sandro Rosell, va rebre als esportistes catalans que van guanyar una medalla durant els Jocs Paralímpics de Londres d’aquest estiu.  Abans de l'enfrontament, han trepitjat la gespa del Camp Nou, en un moment que segur que recordaran durant molt temps.

Els nostres esportistes que van visitar el Camp Nou van ser: Abderrahman Ait Khamouch – plata en atletisme-, Sarai Gascón – plata i bronze en natació-, José A. Maribronze en natació-, Miquel Luque –plata en natació- i Jordi Morales –plata en la modalitat de tenis taula per equips-.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies