RTVE retransmetrà els Jocs Paralímpics de Londres 2012 a través dels seus diferents canals (TVE HD, Teledeporte, Rtve.es i RNE), amb un mínim de 300 hores televisades, un màxim de cinc senyals en directe a través del web i l'actualitat diària per ràdio.
 
Cada nit, Teledeporte emetrà un programa resum de 45 minuts del més destacat del dia, de 23.15 a 24.00 hores, conduït per la periodista Izaskun Ruiz i l’esgrimista paralímpica Gemma Hassen-Bey, a partir del 30 d'agost.

La cerimònia d'inauguració, que tindrà lloc en l'Estadi Olímpic el proper 29 d'agost amb la nedadora Teresa Perales com a banderera espanyola, serà retransmesa per Moisés Rodríguez i Diego Martínez en Teledeporte des de les 21.30 fins a les 24.30 hores (hora peninsular espanyola), mentre que Ramón Carreras i Mario Ojuel explicaran en aquest mateix canal la cerimònia de clausura, el 9 d'agost i també de 21.30 a 24.30 hores.

Ràdio Televisió Espanyola enviarà a vuit professionals a Londres per informar de les actuacions dels esportistes espanyols en els Jocs Paralímpics, que començaran el proper 29 d'agost i conclouran el 9 de setembre. Teledeporte emetrà almenys 150 hores d'esport en directe, que es duplicaran amb la transmissió en simultani per TVE HD, de manera que la televisió pública dedicarà als Jocs Paralímpics un mínim de 300 hores de programació.
Moisès Rodríguez (atletisme), Mario Ojuel (bàsquet en cadira de rodes), Diego Martínez (ciclisme i futbol sala) i Ramon Carreras (natació) seran els encarregats de narrar aquests esports, amb l'aportació de diferents comentaristes. Les millors imatges de la resta de disciplines s'oferiran en els resums nocturns de Teledeporte i en els espais informatius de la cadena, mentre que els Serveis Informatius de TVE seguiran diàriament l'actualitat dels Jocs Paralímpics i un equip encapçalat per Mario Ojuel informarà de l'actuació dels esportistes espanyols al Telediari de La 1 i al canal 24 Hores.
 
D'altra banda, la pàgina web de RTVE ha dedicat un lloc en exclusiva als Jocs Paralímpics (http://www.rtve.es/deportes/paralimpicos-londres-2012/), que canalitzarà tota la informació i retransmissions, un els plats forts de la cobertura. Amb un màxim de cinc senyals en directe, es podrà veure en directe o "a la carta" tot el que succeeixi en cada jornada.
 
Els Jocs Paralímpics de Londres també estaran presents en RNE, amb informació diària en els seus espais informatius i esportius que aportarà l'enviat especial Emilio Javier Rierol.

Els butlletins informatius de Ràdio Nacional i Radio 5 estaran pendents de l'actuació dels nostres paralímpics cada jornada. Els programes esportius de RNE aprofundiran en l'actualitat de Londres, amb el repàs a les medalles i entrevistes als protagonistes a ‘Radiogaceta dels esports’, de dilluns a divendres de 21.00 a 22.00 hores, i els caps de setmana en ‘Avanç esportiu’ (14.30-15.00) i ‘Tauler esportiu’ (18.00-01.00).

Finalment, RTVE.ES comptarà amb el blog de Gema Hassen-Bey (http://blog.rtve.es/diverscity/) i també detallarà tot el que passi en la cita paralímipica a les xarxes socials, a través de Twiter.com/jjoortve i Facebook.com/juegosolimpicos

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies