Dimecres dia 8 d'agost de 2012, al poliesportiu de Montigalà s'ha celebrat un esperat partit amistós d'hoquei en cadira de rodes elèctrica entre l'equip de Sant Rafael i l'equip "Hèlsinki Outsiders" de Finlàndia.

 

D'alguna manera aquest partit representa l'estrena en competició del Sant Rafael i el resultat no ha pogut ser més esperançador de cara als futurs partits del club. Així ho demostra el resultat final de 20-10 a favor del Sant Rafael. Alguns jugadors nous també han fet el seu debut a la pista. El partit ha estat arbitrat per Edgar Fernández i ha comptat amb la presència de seguidors dels dos clubs, del Sr Toni Gañet, director tècnic de la FCEDF i del Dr. Carlos Vilalta com a membre de la FCEDF i del ICEWH.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies