Els millors ciclistes espanyols de tots els temps recolzen un repte vinculat a la discapacitat que busca aconseguir un Madrid Olímpic”

Perico Delgado i Diego Ballesteros, el ciclista que va sofrir una lesió medul·lar fruit d'un atropellament mentre participava en la Race Across America, presenten:  “UN SUEÑO OLIMPICO, MADRID, AN OLYMPIC DREAM”PEDALEA POR VENCER LA DISCAPACIDAD
Diego Ballesteros pretendre recórrer amb una handbike, els 1800 km que separen Madrid de Londres, la candidata Olímpica pel 2020 amb la seu actual dels Jocs Olímpics.

Perico Delgado, Miguel Indurain, Alberto Comptador al costat d'altres ciclistes pedalejaran per vèncer la discapacitat i difondre el somni olímpic de Madrid. La iniciativa pretén que ciclistes de tots els racons del territori nacional se sumeixen a Diego en les etapes que recorre per Espanya, França i Anglaterra.
El repte s'inicia amb una sortida multitudinària i popular a Madrid, el proper dimecres 4 de Julio de 2012.
 

www.nohayretoimposible.blogspot.com.es

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies