Aquest cap de setmana passat, del 10 al 13 de maig, es va celebrar a la ciutat de Galicia el II Open Internacional de Ciutat de A Corunya de Tennis en Cadira de Rodes, on el nostres esportistes catalans, Francesc Tur i Elena Jacinto van aconseguir fer-se amb el campionat.

En la gran final, Quico Tur es va veure les cares amb el britànic Alexander Jewitt. En el xoc més transcendental del torneig, Tur va aconseguir imposar-se per 2-6, 6-4 i 6-2.

Per la seva banda, la catalana Elena Jacinto, es va enfrontar a la valenciana Lola Ochoa on ambdues no van poder arribar a la conclusió de la trobada a causa d'una lesió de la tennista valenciana que li va obligar a abandonar.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies