Una nova edició dels Jocs Catalans ja escalfa motors. La ciutat de Santpedor, al Bages, serà l'encarregada d'organitzar i fer gaudir a tots els espectadors del gran esdeveniment d'esport adaptat que suposen els Jocs.

El 23 de juny es viurà un gran espectacle d'esport adaptat amb un total de 9 disciplines esportives que ens acostaran al millor de cadascuna d'elles i que ens faran gaudir a tots els amants de l'esport.

La jornada al matí començarà amb la disputa del Campionat de catalunya de Powerlifting i el Top Català de tennis taula. Tot això a la zona esportiva de Santpedor.

Mentrestant a l'exterior podrem veure l'excel·lent nivell competitiu dels equips d'hoquei en cadira de rodes elèctrica, tots ells un referent en l'àmbit nacional, en la disputa de la Copa Catalunya i el Campionat de Catalunya de petanca, un dels esports referència en la FCEDF.

També pels carrers de la ciutat s'estarà decidint qui és el nou campió de Catalunya de handbike, sigui en ruta o en contrarrellotge.

A la vegada que es disputen totes aquestes competicions, també es faran exhibicions de tennis, tir amb arc i el Memorial Rosó Cangròs de natació adaptada.

Finalment a la tarda, a la vegada que finalitzen totes les proves iniciades al matí, arribarà el plat fort del dia amb la disputa del partit de bàsquet en cadira de rodes entre les seleccions autonòmiques sub-20 d'Aragó i Catalunya.

Descarrega la convocatòria.

Descarrega el cartell.

Amb el suport de:

Consell Català de l'Esport
Ajuntament de Santpedor

Col·laboradors:

UFEC
Consell Esportiu del Bages
Diputació de Barcelona
Adaptabarna
Coca-Cola
Ramon Roqueta
fargas-fargas
Solergibert
ACSA
 

Aneto
ZonaTT
Arenas de Barcelona
La Clave
El Patriarca
   

  El Corte Ingles

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies