La quarta edició de l’Empordà Sailing Meeting i de l’Open l’Escala Accessible han unit forces el dissabte 31 de març i el diumenge 1 d’abril per reunir a un centenar de 90 regatistes al Club Nàutic l’Escala. L’entitat esportiva escalenca inaugura així la temporada d’estiu 2012 amb una regata que ha estat tot un èxit en quant a participació i meteorologia. 

 

La tripulació de Raquero del Club Nàutic Premià de Mar conformada per Joan Tomas Novo, Joan Mendez i Quim Pelegrín, s’ha adjudicat el Campionat de Catalunya de Vela Adaptada. Amb tres primers parcials, dos segons i un tercer descartat, s’han imposat sobre Federico Giner, Manuel Gimeno i Fran (RCN Denia) per tres punts. Amb 17 punts, el tercers han estat José Miguel Jiménez, Maria del Carmen Querol i Nil Albert, també de Premià de Mar.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies