Els pròxims dies 10 i 11 de març es celebrarà el Campionat d’Espanya de Natació per seleccions autonòmiques a Castelló. Des de la FCEDF s’han convocat a un total de 18 nedadors i 3 tècnics que buscaran la millor actuació en aquest important campionat on els millors nedadors estatals buscaran la marca mínima per a participar als Jocs Paralímpics de Londres 2012. Serà un campionat molt intens, i on, a més dels nedadors absoluts també participaren els més joves promeses. 

Com a prèvia a aquest campionat, alguns dels catalans membres de la selecció espanyola participaren aquest cap de setmana en el Circuit Català de Trofeus de Natació, a la localitat de Sabadell, que participaren junt als nedadors sense discapacitat, buscant les millores sensacions de cara a la cita de Castelló. El nedadors que participaren son: Jesus Collado, David Leveq, Sarai Gascón, Julia Castelló, Jose Mari Alcaraz, Joan Giralt. 

Podeu consultar aquí l'informació sobre el Campionat d’Espanya de CC.AA.

 

També podeu consultar aquí l’ultima actualització que s’ha fet des de la FEDDF dels records nacionals de natació.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies