El passat 24 de setembre a la localitat de Santa Maria de Palau Tordera es va disputar el III Campionat de Catalunya de ball esportiu modalitat cadira Combi Llatí. Van ser 8 els participants que van fer aixecar de les seves cadires al nombroso públic assistent, els qui es van mostrar molt entusiasmats animant a les 4 parelles durant tot el campionat.

 

Els participants van competir en la modalitat de Samba, Cha cha cha, Rumba, Pas doble i Jive. Quedant com a vencedors Juan Antonio Canadell i Imma Prats, ambdos esportistes del club CBE Team Dynamik i com a subcampions els integrants de l'equip CBE Making Dansi, Nassim El Habbas i Nayara Palazon.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies