Tercera jornada del Campionat d’Europa de Berlín i nova onada de medalles. Aquest dimarts, però, la protagonista ha estat la nedadora de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Sarai Gascón (S9). L’egarenca ha sumat dos metalls més, ja en porta quatre a la competició.

 
Gascón
ha estat la més ràpida en els 100 m. braça i ha tancat un temps d’1.20.26. A part, també ha contribuït considerablement a que Espanya es proclamés subcampiona en els 4×100 lliures. La vallesana, responsable de l’últim relleu, ha remuntat fins al segon lloc després d’agafar el testimoni en quart lloc. El seu temps 1.03.70.

L’altre representant de la FCEDF que ha debutat al certamen europeu ha estat Àlvaro Bayona. Bayona (S6) ha acabat sisè en els 50 m. lliures.   

Aquest dimecres, en la quarta jornada del campionat, Gascón tornarà a saltar a la piscina per disputar els 50 m lliures i possibilitat de mantenir la seva impressionant ratxa. S’estrenarà Júlia Castelló (SM6) en els 200 m. estils.

El canal de televisió Teledeporte de TVE ofereix cada dia i fins que acabi el campionat, aquest diumenge 10 de juliol, un resum diari. L’hora, les 13.40h.

Per a més informació: http://www.ecswimming2011.com/  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies