Els Jocs Paralímpics de Londres seran l’any vinent, concretament a l’estiu. Una mica més d’un any, però ja s’estan preparant des de fa temps, no a només a nivell d’infraestructures i logístic, també el marc esportiu. Els dos darrers esportistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) que van aconseguir el seu bitllet per a la cita britànica van ser Roger Puigbó (T54) i Jordi Madera (T54). Ho van fer VI Míting Internacional de L’Hospitalet, Gran Premi Kern Pharma per a atletes amb discapacitat, celebrat el passat cap de setmana.

 
A part, tant el vilatortí com el granollerí van oferir un gran espectacle de rivalitat en atletisme en cadira de rodes a les proves de 400 i 800 m. Totes dues van ser per a Puigbó. L’osonenc va aturar el cronòmetre en la primera de les distàncies en 51”34, mentre que el vallesà una mica més de dos segons després, 53”18. En la segona de les proves, el temps de Puigbó va ser d1’46”76, mentre que Madera es va quedar a prop, 1’46”92.

Tanmateix, el passaport per a Londres va ser per als dos per aconseguir la famosa mínima. Un altre dels atletes a la cita hospitalenca va ser Abderraman Ait Khamouch, que es va imposar en els 5.000 m. L’edició d’enguany va ser una de les dues proves, a territori espanyol, per aconseguir la marca per anar a la cita paralímpica.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies