El passat diumenge 6 de març Barcelona va respirar atletisme, esport per tots els racons de la ciutat. La 33a edició de la Marató de Barcelona en va ser la responsable i és que la prova va comptar amb 15.075 atletes inscrits, 13.062, finalment van prendre la sortida, no va ser una trava per a establir un rècord absolut i que la confirma de les millors en el panorama d’aquestes distàncies a Europa. Entre aquestes extenses xifres, la Federació Catalana de d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha contribuït amb una desena d’atletes, dos en cadira de rodes i vuit en hand-bike.   

El vencedor en cadira de rodes va ser Jordi Madera, que va baixar considerablement de les dues hores per afrontar els 42’195km de marató, 1h45’00”. En hand-bike, Rafa Botello també es va desmarcar dels seus rivals i va arribar amb molt marge a la línia de meta, 1h20’50”. El temps va acompanyar i va convidar a la pràctica esportiva, així com que el públic animés per cada una de les parts del recorregut, que va fer-se la capital catalana de punta a punta. La sortida i arribada va ser a l’avinguda Maria Cristina.  

El protagonisme i l’emoció va ser per a la modalitat en hand-bike, si el manlleuenc va anar sempre al davant, pel darrere la lluita era trepidant entre els valencians Víctor Rotaru, Òscar Lanza i Alain Fuertes. Rotaru es va imposar amb només un segon de marge sobre Lanza i sis sobre Fuertes. Pablo Poveda va tancar a la cinquena plaça amb un temps d’1h52’17”.

En cadira de rodes, Madera va disputar quasi bé en solitari la Marató de Barcelona, Francesc Solà es va quedar molt a prop de rebaixar les dues hores. 2h01’40” va ser el temps que va destinar per acabar

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies