El GAM Joventut va patir per neutralitzar el cuer de Divisió d’Honor, el CAI Deporte Adaptado. Els badalonins van aconseguir desfer-se dels aragonesos en una trepidant pròrroga, que va decantar el partit. Al final, el marcador, molt ajustat, va ser la més fidel mostra del que es va donar sobre la pista: 71-70.

El quadre de Saragossa, a part de ser el que tanca la classificació, també és l’únic que encara no ha sumat cap triomf. Els verd-i-negres, però, no ho van notar, ja que l’empenta i la intensitat dels visitants van sorprendre als catalans. Finalment, quan va acabar el temps reglamentari, amb tot per decidir es va passar al temps extra. En l’afegit, el CAI va estar condicionat per les faltes personals. Pérez i Tejada, amb cinc, van quedar-se fora del joc.

Així, els de Fabian Castilla se situen setens amb 20 punts. El FC Barcelona – UNES Sant Feliu, l’altre quintet de la categoria, ja va disputar el seu matx prèviament (73-57), ja que el seu rival, Mideba Extremadura, jugava un torneig el passat cap de setmana. Els blaugrana són avant penúltims amb 16 punts, només a un del CD Hercesa Alcalà.

El Costa Daurada, més líderEl CE Costa Daurada va signar un immaculat triomf contra l’Ademi CajaCanarias per 78-32. Els reusencs no van donar opcions al seu rival i ja des del primer quart es van veure les diferències. I que amb el pas dels minuts es van anar ampliant parcial rere parcial. La contundent victòria els certifica al cap de la taula.

El CEM L’Hospitalet, per la seva part, és tot el contrari. Cuer amb tan sols un partit guanyat, a la jornada 4. Aquesta vegada i, precisament, davant l’únic conjunt que ha guanyar, el CD Mupli Palencia va caure per 56-43.