La selecció catalana, patrocinada per ZonaTT i integrada per Jordi Morales, Joan Pahisa, Quim Azcón, Bilal el Baqqali i Francis Martín, va aconseguir 2 medalles al 5è Open Internacional d'Alemanya disputat entre el 17 i el 21 de setembre a la localitat d'Stuttgart.

Jordi Morales va obtenir la medalla de plata en la prova d'individuals de la classe 7 caient a la final per un ajustat 3-2 davant del seu company a la selecció espanyola Álvaro Valera. El mateix Morales, fent parella amb Joan Pahisa que debutava en un open internacional i que en individuals va jugar a la classe 6, es va endur la 3era posició en la competició per equips també de la classe 7, per darrere d'Alemanya i els Estats Units, primers i segons respectivament.

Cal destacar també la 4a posició del propi Morales, que va desplegar un gran joc durant tot el cap de setmana, en la prova Open. De la resta d'integrants, fer especial menció al debut de Quim Azcón, classe 9, a una competició internacional. Bilal el Baqqali, classe 5, i Francis Martín, classe 9 provisional, se'n van anar del torneig sense cap victòria.

Del 8 a l'11 d'octubre part dels jugadors de la selecció catalana participarà a un altre open internacional que es celebrarà a la localitat de Rivas, Vaciamadrid.

 

Joan Pahisa

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies