El Cros Popular de Sants Memorial Eugeni Giralt és la prova esportiva que organitza anualment el club Camins Esportius de Sants i ja porta 31 edicions. És una cursa oberta a tothom i adreçada a tots els públics. Aquest any es celebra el dia 8 de novembre.

Respecte a la cursa adaptada, la sortida serà a les 11 aproximadament i estarà situada en el passeig central de la Rambla, tocant a l´Avinguda de Madrid, hi haurà una pancarta indicativa. El recorregut de la Cursa és la baixada del passeig fins passat el carrer Miquel Àngel, a la mateixa arribada del Cros, però arribant per darrera, la distància és de 800 mts.

Hi haurà un grup de persones acompanyant als participants per tal de que tots arribin, ni que sigui caminant i també per evitar que surtin excessivament de pressa.

Si algun familiar vol acompanyar a algun dels participants també pot fer-ho, encara que no seria recomanable, en cas de que fossin molts els participants.

A l’arribada tots els corredors rebran un record especial de la prova, que serà el mateix per tots, donat que la prova no és competitiva.  Al final de la prova també disposaran de xocolata i coca, així com suc de taronja i aigua.  

 

En cas de que el corredor-a estigui inscrit, però no tingui el pitrall, el podran recollir el dissabte de 5 a 8 de la tarda a la carpa que estarà situada a l’estació de Sants, o el mateix diumenge a partir de les 10, desprès de la sortida del Cros, encara que aquesta última opció s’hauria d’evitar el màxim possible.

 

Més informació aquí.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies