El passat 26 d'agost de 2009, a la Sala Sert de l’Ajuntament de Vic, es va presentar el XXIVè Open Internacional Ciutat de Vic de Tennis Taula. La competició tindrà lloc durant tot el dissabte, dia 5 de setembre, a les noves instal·lacions del pavelló d’esports municipal del Castell d’en Planes, a Vic. Més de 300 jugadors i jugadores d’arreu del món competiran amb les diverses categories per emportar-se el màxim reconeixement. Les finals es faran el mateix dissabte a partir de les 20.00 h fins a les 22.00 h.

 La roda de premsa va estar presidida per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, el qual va destacar que a banda del caire competitiu de l’esdeveniment, s’ha d’elevar la importància de l’esport com a eina social, formadora i educativa.Per la seva banda, el president del Tennis Taula de Vic, Enric Roca, va explicar que s’espera batre rècord de participació de públic en l’edició d’enguany, doncs més de 300 jugadors i jugadores s’han inscrit en la “prova més important de l’Estat espanyol pel què fa al tennis taula”, segons va afirmar el president de laFederació Catalana de Tennis Taula, Jordi Prat.

Josep Lluís Amador Núñez, president de la Federació Catalana d'Esports per a persones amb discapacitat física (FCEDF), va agraïr públicament a les administracions i empreses privades el seu suport any rere any amb aquesta disciplina esportiva.

Des dels seus inicis l’Open de Vic ha estat una competició del calendari oficial de la Federació Espanyola de Tenis de Mesa (FETM) i la Federació Catalana de Tennis Taula (FCTT), i, enguany complirà la 4a edició com a prova del calendari de la Federació Internacional de Tennis Taula.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies