En plenes vacances d’estiu, l’orquestra BCN Sinfonietta es pujarà sobre un escenari per mostrar el seu repertori. I el millor de tot és que ho farà amb fins benèfics. L’Escola Timberland de vela adaptada en serà la destinatària. El dissabte 15 d’agost, a partir de les 22h, al Sitges Centre Disseny es durà a terme el concert, que també compta amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa.     


La cita està emmarcada dins el Festival Internacional de Música ‘Concerts de Mitjanit’ de Sitges. Sota la batuta de Francesc El Sitges Centre Disseny s'hi barrejarà música i solidaritatLlongueras, el grup es caracteritza per la versatilitat d’estils que abracen, però sense passar per alt alguns dels compositors catalans més destacats del passat segle. Per a l’ocasió hi haurà la presència dels solistes Stanislav Stepanek i la soprano Olivia Blarnés. 

Així, a part de gaudir d’una estona de bona música també es contribuirà a que l’Escola Timberland, ubicada al Port d’Aiguadolç de Sitges, continuï per molt de temps amb la seva tasca d’integració de les persones amb discapacitat física mitjançant la vela.       

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies