El programa de televisió ‘Paralímpicos’, que s’emet per La 2 de TVE, ja es pot veure per internet. A través de la plana del Comitè Paralímpic Espanyol (www.paralimpicos.es), en un canal propi a Youtube (www.youtube.com/user/TVparalimipicos), gràcies a la col·laboració de la productora IBS Producciones  o també s’hi pot accedir pel portal Televeo.

A més, a la pàgina oficial també hi ha un apartat amb vídeos i fotografies dels últims esdeveniments esportius. Entre d’altres, es poden veure actualment les imatges del Torneig Internacional Memorial Santi Silvas de tennis en cadira de rodes d’Olot.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies