El Campionat d’Espanya Autonòmic de bàsquet en cadira de rodes, que se celebrarà aquest cap de setmana a Vic, iguala la xifra de millor participació de seleccions. En total, set conjunts es disputaran el títol, el mateix nombre d’equips que el van disputar el curs passat a Valladolid.

La competició arrencarà dissabte a les 9h amb l’enfrontament entre Galícia i València; a les 11h, Catalunya debutarà davant Canàries i tancaran la jornada matinal, a les 13h, Castella i Lleó contra Madrid. Degut a comptar amb un nombre imparell de participants s’ha decidit que Andalusia, la selecció més guardonada amb quatre campionats, accedeixi directament a semifinals. Unes eliminatòries que es jugaran a la tarda del mateix dissabte i sobre igual escenari, el Pavelló Municipal de Vic.

Així, Andalusia es mesurarà amb el guanyador del partit entre gallecs i valencians (a les 17h). I el vencedor entre catalans i canaris se les veurà amb el que també s’imposi del matx Castella i Lleó i Madrid (a les 19h). Per a diumenge es reservarà la lluita pel tercer i quart lloc, a partir de les 10h, i la final, que està marcada per a les 12h.  

El Campionat d’Espanya Autonòmic de bàsquet en cadira de rodes és un torneig jove, ja que, de manera regular, porta des de la campanya 2002-2003. Excepte el 2005-2006, que no es va dur a terme, cada any s’ha organitzat i per diferents localitats de la geografia espanyola, sent Catalunya la seu més utilitzada en tres ocasions. 

En l’aspecte esportiu, Andalusia amb quatre títols i Madrid amb un són els combinats que fins ara l’han guanyat. Catalunya, amb quatre participacions, ha obtingut, com a millor resultat, un subcampionat la temporada 2002-2003.     

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies