La lliga catalana de petanca arriba al seu equador ja que el passat dissabte, a Santpedor, es va celebrar la 4a. jornada de les vuit que està composta.

A les nou del matí i amb una temperatura d’un grau positiu es va disputar la partida pendent (per motiu de la pluja) de la segona jornada que es va celebrar al barri del Bon Pastor de Barcelona el passat dia 31 de gener de 2009 i a continuació es van celebrar las dos partides que pertanyien a aquesta quarta jornada. Desprès de les quatre jornades de lliga disputades, el triplet del C.E.D. AMIBA format per Luis Gálvez, Antonio Cortés i Antonio Moreno es consolida al cap davant de la classificació amb un total de 33 punts seguit a 4 punts per el triplet del club Sant Josep –El Carrilet de l’Hospitalet format per Aquilino Flores, Catalina Giménez i Antonio Parra, encara que en aquesta jornada en Antonio Parra va haver de ser substituït per l’Ángela Escudero per problemes de salut, tots els components del comitè de petanca desitgem una prompta recuperació d’Antonio Parra. Excepte pel que fa al primer classificat, la lliga de petanca està molt apretada, ja que el segon classificat, el tercer i el quart estan empatats a 29 punts i l'única cosa que ens serveix per a dirimir les posicions en la taula classificatòria és la diferència d'anotacions a favor i en contra. En tercer lloc tenim el triplet del GIDBA de Santpedor format per Guillermo Delgado, José García Casado i Juan Ramón González i en 4t. lloc i també del GIDBA de Santpedor, el triplet format per Francesc Faya, Natividad Pérez i Jordi Torres. 

La propera jornada de Lliga Catalana de petanca es disputarà el proper dia 7 de març de 2009 a les instal·lacions del club  SAN DAMIAN-COOPERATIVA PEIX C.P. del Prat de Llobregat.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies