Rafa Botello competeix en els 10 kilòmetres de Al-ain, una prova que contava amb atletes de dotze països i amb molts medallistes en els últims Jocs Paralímpics de Pequin.

 

Aquest resultat deixa a en Rafa Botello un mal regust de boca ja que amb el bon temps que ha realitzat, ha quedat onzè a tan sols dos segons i tres mil·lèsimes del primer classificat el tailandès Prawat Wahoram (20:08.5), com veieu, han sigut menys de tres segons el que han separat al primer classificat del onzè.  En Rafa Botello ens comenta que “Estic content perquè a pesar d'anar els dos primers quilometres bastant forçat a partir del cinquè quilòmetre ja m'he posat en bastants ocasions en primer lloc, fins i tot liderant la prova en el pas pels cinc quilometres”.  En el quilòmetre sis Rafa Botello, Julien Casoli de França i Josh Cassidy de Canada han agafat un petita distancia d'uns metres del grup perseguidor.
M'ha faltat aquesta
mica de força en l'esprint final, però me’n vaig content amb el temps i les sensacions d'estar al capdavant liderant la prova i fins i tot sortint als atacs realitzats pels diferents atletes durant el transcurs de la prova.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies