En aigües de Barcelona, més concretament a les instal·lacions del Club Natació Barcelona, es durà a terme aquest diumenge la quarta edició de la Jornada de Submarinisme Adaptat, activitat  adreçada a persones amb  alguna discapacitat física com a conseqüència  de patir tetraplegia, paraplegia o d'altres malalties més lleus.

Amb el busseig les persones amb aquests tipus de problemes gaudeixen de moviment tridimensional i exerciten qualsevol múscul, encara que tingui poca capacitat per fer-ho. Aquesta any, i com a novetat, la diada es dividirà en dues parts amb escenaris diferents, al matí es faran pràctiques a una piscina i a la tarda les activitats tindran lloc al mar.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies