El GAM Joventut de Badalona va fent poc a poc i, mantenint aquest ritme, aconseguirà el preuat objectiu de mantenir la categoria. Aquesta vegada el rival van ser els gallecs Aldasa Amfiv (64-62), que van marxar molt molestos amb l’actuació arbitral. Els badalonins sumen tres victòries i unes altres tantes derrotes en sis jornades. L’altre quintet català de la categoria, el FC Barcelona – UNES Sant Feliu, va tornar a perdre, la quarta de forma consecutiva.

Els homes de Fabian Castilla van començar el partit molt superats pels viguesos, l’encert del visitant Agustí Alejos dificultava la resposta local. Tot i així, al segon quart, els catalans van reaccionar i van tancar millor el perímetre i provocaven contraatacs que reduïen la diferència mica en mica. Així, al descans, els verd-i-negres només cedien quatre punts (26-30). En aquest parcial van iniciar-se les protestes de l’Aldasa contra l’actuació dels àrbitres.

A la represa, els amfitrions van seguir en la mateixa tònica, aprofitant que el seu rival estava massa pendent dels col·legiats, uns col·legiats que no van estar encertats en algunes decisions, juntament amb la taula com ara assenyalant un número de faltes menor a les reals. Tot i així, en el darrer quart, el intercanvi de cistelles van portar, a falta de nou segons, un empat a 62. Una falta decretada per l’àrbitre sobre Silvio va servir per anotar els dos tirs lliures i vèncer. La decisió va encendre els ànims dels gallecs, ja que consideraven falta en atac sobre Najib.

El Barça, per la seva part, no va poder a casa del Fuhnpain Peraleda (66-53). Tot i l’àmplia victòria, els toledans van haver de lluitar per desfer-se dels blaugrana. Després d’un primer quart erràtic, els visitants van signar un segon i tercer molt bo, dominant en el lluminós i fins i tot amb rendes superiors als set punts. Però, el Fuhnpain va reaccionar i li va endossar un parcial de 14-2, que va minvar la moral del UNES. Això ho van aprofitar els de casa per assegurar el triomf en la recta final.

A 1a Divisió, resultats dispars
A la 1a Divisió – B1, la diversitat de resultats catalans va estar la tònica en les dues primeres jornades. El CE Costa Daurada va guanyar, a domicili, en la seva estrena a Salto Bera Bera (36-75). El mateix que El CB Mifas Esplais, a casa, contra Ademi-CajaCanarias (51-42). La mala notícia la van portar el CEM L’Hospitalet davant el Orto Ibérica (48-26). Precisament amb el conjunt que també es va desfer del Mifas (49-52).