Sergi Campos, actual vicepresident primer de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, ha estat nomenat nou president del Comitè Nacional de Jutges i Àrbitres de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i president del Comitè Tècnic Arbitral de BSR.

Sergi Campos (Barcelona, 1962) és llicenciat en Dret i Màster en Gestió econòmica d’Entitats esportives per la Universitat de Barcelona, actualment és, a més de vicepresident de la Federació, el director de Competicions de la Federació Catalana de Bàsquet.

Sergi Campos té una dilatada experiència en el món de l’arbitratge. Es va iniciar el 1978, de la mà de Ricardo Moreno (actual president de la FCEDF) i de Paco Campillo. El seu examen IWBF va ser el 1990, juntament amb el madrileny Ramón Ranera. Durant la trajectòria va dirigir competicions d’àmbit espanyol, europeu i mundial. Va deixar l’arbitratge actiu el 2002, al Campionat del Món de Kitakayusho, al Japó. Ha estat també president de la Comissió Nacional de Bàsquet de la FEDDF dues vegades i actualment és Instructor IWBF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies