Martorell acull aquest cap de setmana del 13 i 14 de juliol una edició més del Campionat d’Espanya Caixabank sots-22 de bàsquet en cadira de rodes on es podran veure en acció les joves promeses nacionals d’aquest esport. És una competició co-organitzada per la FEDDF i la FCEDF.

El pavelló Municipal Can Cases de Martorell, ciutat del bàsquet català 2024, serà la seu on jugarà la Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes conjuntament amb València, Madrid, Gran Canària i el Zuzenak basc, en una competició tots contra tots durant dissabte en jornada de matí i tarda i fins el diumenge al migdia.

Els jugadors i jugadores catalans convocats per disputar aquest Campionat són: Elias Banomar i Cristina Aparicio del Bàsquet Girona, Martí Barris, Sergi de Dios i Marc Taurel del Comkedem, Alejandro Baca i Rafael Benitez de l’UNES FC Barcelona i Laia Antón del CB Roser. El seleccionador Miquel Romaguera, compta amb Laia Planella i Nadia Uribe dins de l’staff tècnic de la Selecció Catalana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies