Aquest cap de setmana del 6 i 7 de juliol s’ha disputat la 30a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes i 13è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal·lacions del CEM de l’Espanya Industrial amb la participació de la Selecció Catalana.

En la jornada de dissabte, Marsella va guanyar tots els partits disputats oferint una gran qualitat en el seu joc. Per la seva part, Catalunya va guanyar el primer partit davant la Selecció de Portugal sots-23 per 40 a 25 i va perdre en un ajustat partit davant Bulgària per 56 a 55. La victòria de Portugal per la mínima davant Bulgària va classificar a Catalunya per la final pel millor basketaverage entre les tres seleccions.

Diumenge, en els partits finals, Portugal va guanyar Bulgària per 56 a 44 finalitzant en tercera posició. La gran final entre Marsella i Catalunya va ser dominada per l’equip francés arribant al final del partit amb un resultat de 66 a 45 revalidant d’aquesta manera el títol guanyat l’edició anterior.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies