El cap de setmana del 6 i 7 de juliol es disputa la 30a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes i 13è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal·lacions del CEM de l’Espanya Industrial amb la participació de la Selecció Catalana.

El seleccionador català, Miquel Romaguera, ha donat a conèixer la llista oficial de jugadors i jugadores convocats per disputar aquest Trofeu, són: Biel Carbó (UCAM Múrcia), Maria Heras, Alejandro Bacca i Òscar Pérez (UNES FC Barcelona), Elias Banomar, Lara Arenós, David Jofre i Raúl Ortiz (Bàsquet Girona), Luis Moya (Fundació Joventut), Kilian Burrueco (BCR CRM Hospitalet) i Òscar Onrubia (AMIAB Albacete).

Catalunya jugarà contra la Selecció de Portugal, Bulgària i l’equip francès de Marsella. Tots els partits de la Selecció Catalana es podran seguir en directe al Canal de Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies