Ja s’han donat a conèixer les convocatòries de la Selecció Espanyola Femenina i Masculina de bàsquet en cadira de rodes que disputaran aquest estiu els Jocs Paralímpics de París 2024 on estaran convocats tres esportistes catalans.

La jugadora de l’UNES FC Barcelona María Heras forma part de les dotze jugadores convocades pel seleccionador Franck Belén, la jugadora catalana ha realitzat una gran temporada amb l’equip blaugrana que ha guanyat tots els partits disputats. D’altra banda, el veterà Jordi Ruiz, jugador del THG Bulls i Òscar Onrubia, que aquesta temporada ha jugat a l’AMIAB Albacete, han estat convocats per Abraham Carrión per formar part de la Selecció Masculina de bàsquet en cadira de rodes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies